Campingplads tilbud med swimmingpool og udsigt ved Limfjorden nær Fårup sommerland Ferie i Nordjylland camping bed & breakast - Thisted Camping
Language - Sprache - Taal onsdag, 24-01-2018
Indhold
Pladsinfo
Thisted Camping
Iversensvej 3
7700 Thisted
Tlf +4597921635
Mail til pladsen
Åben: 01.01. - 31.12.
LON 8° 42‘ 47,4120'
LAT 56° 57‘ 9,2520'
Kort
Ruteplan
City Camp
Temaer
City Camp

Ordensregler

Vigtig & nyttig:

Hjertelig velkommen:-). Herunder følger en række praktiske oplysninger, som kan være nyttige ved ankomst, afrejse samt under jeres ophold.

I receptionen:
Her bliver man registreret samt får udleveret et pladskort samt et "bomkort". Generelt tilbyder vi at printe et kort ud over ledige pladser i den periode I ønsker at opholde jer her - og  kan i ro & mag selv gå rundt og finde drømmepladsen. Ved en eventuel ankomst i middagspausen (12-14) kan vi tilbyde at lægge kort og bomkort ud. Men ring venligst inden kl. 12, såfremt I ønsker denne service:-)

Ind på pladsen:
Bomkort: Sæt kortet i læseren - afvent signaltone - tag kortet ud - og bommen går op:-)

Ud af pladsen:
Her behøves der ingen kort; Bommen går op automatisk.

Ved afrejse:
Bomkortet skal afleveres i receptionen!
Obs: Det er ikke muligt at køre ind/ud mellem kl. 22 og 06

Placering af vogn eller camper:
Skal ske parallelt med hækkene og under stor hensyntagen til øvrige gæsters mulighed for at kunne nyde den smukke udsigt. Husk: Der kan komme andre gæster efter at I er kommet, der også gerne vil se vandet. Derudover skal der være 3 meter mellem vognene. Dette er et sikkerhedsmæssigt og ufravigeligt krav!

Bad/douche:
I sanitetsbygningen i øst anvendes der en 5 krones mønt (ca. 5 minutters bad)
I vest anvendes 5 eller 2 krones mønter (står på dørene)

Åbningstider: Reception

Lavsæson:
Ring og aftal tid uden for højsæsonen

Højsæson:
Fra 09.00 - 12.00 og fra 14.00 til 20.00

Indkøbsmuligheder:
Vores egen lille butik har kun et begrænset udvalg - men Spar ligger lige op ad vejen og har åbent hele ugen igennem fra 08.00 til 21.00. Lidt længere væk finder man både Lidl, Fakta, Jem & fix, m.m. Thisted by har en Føtex samt Superbrugsen (med en god delikatesseafdeling). Derudover specialforretninger (fiskehandler på havnen (med restaurant), pølsevognen "Svend Burgerfri", chokoladehuset - og mange mange flere.


Rengøring & renholdelse:
Vi tilstræber i den grad at opretholde nogle gode rammer for vores gæster - herunder at der er rent og pænt. DU kan hjælpe os ved dels at anvende de dertil placerede affaldsspande, askekummer og containere, selv bringe dine tomme flasker til flaskecontaineren ved P-pladsen, minimere brugen af papir - og i øvrigt altid forlade baderum og toiletter som du selv ønsker at forefinde dem i. Obs: Tag dine sko af INDEN du går ind i baderummene!! Og kære forældre: Fortæl det til jeres børn. Sko - og et vådt gulv, er den største årsag til beskidt gulv!.
Skulle der opstå defekter på inventar (møntautomater, bruseslanger, toiletter, m.m. - så kom og fortæl det til os. Vi skal nok tage affære hurtigst muligt:-)


Ro & orden:
Thisted Camping & Hytteferie en plads med plads....til alle:-). Det er vores ønske at alle drager herfra med gode minder om et godt ophold. Vi skal derfor henstille til at man tager hensyn. Til sin nabo, til genboen, til personalet - til hinanden; kort sagt: til alle. Vi er indskærper derfor, at der skal være ro kl. 23.00. Altså; Ingen musik, boldspil, dans på bordene e.l. efter dette tidspunkt.
Overtrædelse heraf, kan i yderste konsekvens medføre øjeblikkelig bortvisning.

Swimmingpool:
Al færden på poolområdet samt i poolen sker på eget ansvar. Ingen løb, ingen boldspil - og ingen slåskampe om liggestolene:-)
Børn skal være under konstant opsyn.
Vi er naturligvis underlagt myndighedernes krav om kontrol af vandkvalitet og tager derfor vandprøver flere gange dagligt. Her måles clor samt Ph værdien. Derudover "støvsuger" vi poolen jævnligt.

Brochurer:
I såvel reception som Tv-stue findes et bredt udvalg af brochurer over omegnens seværdigheder og aktiviteter. Tag bare hvad du finder relevant.

Force majeure:
Vi kan af gode grunde ikke tage ansvar for vind, blæst, storm eller regn. Ej heller om ventetid på en eventuel slamsuger, elektriker eller anden form for assistance. Det håber vi naturligvis på forståelse for. Omvendt vil vi gøre alt hvad VI formår, for at jeres ophold her på pladsen bliver godt, hyggeligt, sjovt og afslappende - og i det hele taget lever op til jeres forventninger. Ps.: Ris & ros modtages gerne:-)

Vel mødt:-)


Du skal have et godkendt campingpas.

(passet eller årsmærket kan købes i receptionen ved ankomst.)
På afrejse dagen skal der afregnes inden kl. 12.00...

Pladsen skal nødvendigvis ikke forlades kl. 12.00 (spørg lejrchefen ved afregning).

Kun en bil pr. enhed...

Øvrige biler henvises til parkeringspladsen.

Maksimal hastighed på pladsen er 10 km/t.

Kør dog altid forsigtigt; Her er masser af børn:-)

Bestil campingpas her:
Find os på Facebook
 

Eller på Instagram: thisted_camping
Pladsoversigt